Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie nie dziala mi blokada na usuwanie kanałów

kox21211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Gdy  stworze kanał jako root aby  go  usunąć trzeba  miec sile  nadawania  ustawioną  na 100

u mnie  vroot ,sa itp  maja  sile  usuwania  nadaną po 75 a i tak  mogą usunąć kanał  co z tym  jest???

potrzebuje  pomocy  szybkiej ;/ 

kiedys  byl o tak  ze  jak  sa  mial   sile usuwania kanalu na 75  to  nie  mógł  usuwac kanałów  stworzonych  przez  roota

Opublikowano

Witam!

Pomogę ci bo też miałem z tym problem jak kiedyś zaczynałem przygodę z TeamSpeak3, a więc problem tkwi prawdopodobnie w permission b_client_skip_channelgroup_permissions , ta funkcja pozwala na omijanie permisji channelu czyli jak ktoś nada adminowi servera Channel Admina to ten admin przyjmuje prawa Channel Admina i ignoruje całkowicie prawa admina na danym kanale aby to zablokować używa się własnie tej funkcji b_client_skip_channelgroup_permissions ale też ignorujesz wszystko związane z kanałami, sprawdź czy nie masz tej funkcji w użyciu a jeśli masz będziesz musiał nadawać permisje związane z kanałami na client ID. Mam nadzieje że pomogłem.

Pozdrawiam pr0chu

logo1.png

Opublikowano

nom własnie  to  kazdy  admin  ma zaznaczone, bo tak  jak  pisales  jak  tego  nie  bd  miec zaznaczone  to  na kanale  nie  bd  mogli  nadawac rang serwerowych  itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...